Kattvik och familjen Rösth

I den gamla fiskebyn Kattvik, mellan Båstad och Torekov längs den nordskånska kusten hörs bara bruset från havet. Det är också här – i den inspirerande miljön, långt från stadens ljud, som vi driver familjeföretaget KattvikDesign.

Med gemensamt arbete och kreativitet säljer vi våra egendesignade, stilrena och praktiska ljusstakar främst i Skandinavien men även en del i övriga Europa och USA. 

Familjen Rösth har livslång erfarenhet av att skapa stämningsfulla miljöer på restauranger och i samband med högtider och bemärkelsedagar. Vårt intresse för smart design, vackert dukade bord, omsorgsfullt lagad mat och passande dryck ger oss inspiration att skapa sköna miljöer med belysning som skänker en visuell upplevelse.

Eller som ordspråket säger:

"Man äter också med ögat"

 

Så föddes Kattviksljusstaken®

En sensommardag hade min familj och goda vänner picknick i Kattviks hamn. Kvällssolen värmde, vinet var välkylt och skaldjuren smakade fantastiskt. Tyvärr blåste stearinljuset i den öppna ljusstaken ut med jämna mellanrum. Där och då föddes idén till vår stormljusstake Kattvik. En välbeprövad design från pappa Paul Rösth senior utvecklades till en smart och snygg formgivning som snart visade sig bli otroligt omtyckt.

Idag har massor av nöjda kunder; både privatpersoner, restauranger och företag valt våra vackra, smarta och säkra ljusstakar med stormglas.  

Välkommen att njuta i skenet av våra ljus - du också!

Paul med familj

 

VI SOM JOBBAR PÅ KATTVIK DESIGN

Paul Rösth
VD / Design

[email protected]

Jessica Wyke
Kundtjänst

[email protected]

Rainer Bolm
Kommunikation

[email protected]

Sol Grip-Rösth
Web

[email protected]

Produkter
Övrigt